Project Description

 

Nieuwe directie voor constructiebedrijf Minderhoud & Schipper

Per 31 maart 2021 vormen Richard Tiessens, Pieter de Wolf en Martijn de Lange de nieuwe directie van het Middelburgse constructiebedrijf Minderhoud & Schipper. Ze nemen na 25 jaar de leiding over van de huidige directie; Jackie Minderhoud en Ronald Schipper.  “Het bedrijf is sterk en degelijk; Onze klanten kunnen vertrouwen op kwaliteit en levertijd. Dit is het juiste moment om de leiding over te dragen”, geeft Ronald aan.

Minderhoud & Schipper doet de engineering, productie en montage van staal-, rvs- en aluminium constructies voor de industrie, utiliteitsbouw, speciale opdrachten uit diverse branches en maritieme sector. Dat laatste betreft voornamelijk  werkzaamheden op en aan superjachten, waarin intensief wordt samengewerkt met de klant.

De overdracht van Minderhoud & Schipper

Volgens Jackie komt de overdracht op het juiste moment: “Het bedrijf staat er heel goed voor en is toe aan de volgende stap. Twee van de drie mannen die het bedrijf overnemen, kennen het bedrijf van binnenuit. Dit geeft absolute zekerheid voor onze klanten en voor ons personeel. Dat vinden we erg belangrijk.”

 

De toekomst

Eén van de drie nieuwe directieleden, vervolgt: “We merkten dat we steeds meer opdrachten kregen die andere bedrijven te uitdagend vonden en voor anderen in een te korte tijd geproduceerd moesten worden. Door onze kennis, motivatie, out of the box denken in combinatie met de juiste toeleveranciers en inzet en bereidheid van onze medewerkers kunnen we dit voor onze klant realiseren.

Meer maatwerk en meer social

Een nieuwe directie brengt nieuwe plannen met zich mee: “Dat wij specialist zijn op het gebied van maatwerk rvs, aluminium en staal, mag in én buiten Zeeland gehoord worden”, zeggen de nieuwe directieleden. “We ontwikkelen unieke projecten waar we via social media nóg meer aandacht op moeten vestigen. Dat mag gezien en gehoord worden.”

Complete relingwerken voor superjachten en complexe constructies en leuningen voor de utiliteitsbouw

Aansprekende projecten van Minderhoud & Schipper zijn de complete relingwerken op de superjachten, deze hebben we voor diverse jachten mogen realiseren. Het vervaardigen van deze hoogglans gepolijste relingwerken vergt veel expertise en kennis , wat uiteraard een korte doorlooptijd vraagt; dit alles in nauw overleg met onze klant.

Ook het leuningwerk van het appartementencomplex ”Sea & City” is een voorbeeld van ons specialisme; waar diverse disciplines in ons vakgebied hebben geleid tot een perfecte oplevering.

Minderhoud & Schipper 25 jaar

Minderhoud & Schipper bestaat dit jaar 25 jaar. Activiteiten hiervoor zullen later in 2021 plaatsvinden. “We vinden het belangrijk dat we onze relaties hier op ons bedrijf kunnen uitnodigen. Het is goed om te laten zien wat we hier voor elkaar krijgen. Dat maakt indruk”.